Aanbod

shoots & prijzen

Ben je op zoek naar content voor jouw bedrijf? Dan ben je op de juiste pagina terecht gekomen. Er zijn diverse pakketten mogelijk om jouw bedrijf van nieuwe content te voorzien. Van brandingshoots tot sfeerfoto's, event- en concertfotografie.

Verder zijn er mogelijkheden voor videografie. Zo filmen wij interviews, aftermovies, concerten en reels. Er is van alles mogelijk!

"More content please!"

Upgrade your business!

*Wil je een fotoshoot in het buitenland? Laat het even weten, ik ben regelmatig buiten Nederland te vinden.

~ 1 uur fotografie

~ Minimaal 20 foto's in hoge resolutie

~ Gratis gebruik maken van mijn studio

~ Hulp met voorbereiden/ styling advies

~ Binnen vier weken geleverd

~ Reiskosten binnen 10 km vanaf IJmuiden (daarbuiten 0,35/km)

~ Uit te bereiden voor €100,- per uur excl. btw. 

Wat is inclusief?

Heb je nieuwe foto's nodig die echt bij jouw en jouw bedrijf passen? Dan help ik je graag verder! De stijl van de foto's word afgestemd op de huidige branding van jouw bedrijf of we kijken samen naar hoe de beelden in jouw nieuwe branding gaan passen. Dit pakket is ook in te zetten voor event fotografie en/of concert fotografie. Liever een ander aantal uur? Stuur mij even een bericht voor de mogelijkheden. 

Vanaf €275,- excl. btw

Fotografie

~ Op maat gemaakte offerte naar jouw wens

~ Telefonisch kennismakingsgesprek 

~ Video wordt aangepast naar jouw branding

~ Binnen vijf weken geleverd

~ 1 locatie (exclusief eventuele huur)

~ Reiskosten binnen 10 km vanaf IJmuiden (daarbuiten 0,35/km)

Wat is inclusief?

Platformen als Instagram hechten steeds meer waarden aan video. Daardoor wordt het een steeds belangrijker middel om in te zetten binnen jouw marketingstrategie. Daarnaast kan je doormiddel van bewegend beeld nog meer laten zien van jouw bedrijf. Er is van alles mogelijk op het gebied van video. Bijvoorbeeld het filmen van aftermovies, brandmovies, het opnemen van interviews en het maken van reels. 

Vanaf €575,- excl. btw

Videografie

Go the extra mile!

~ Fotografie en videografie

~ Op maat gemaakte offerte naar jouw wens

~ Hulp bij voorbereiden en kennismakingsgesprek

~ Binnen 5 weken geleverd

~ Reiskosten binnen 10 km vanaf IJmuiden (daarbuiten 0,35/km

Wat is inclusief?

Ga jij voor een volledig upgrade van jouw bedrijf? Kies dan voor het all in pakket. Binnen dit pakket valt zowel fotografie als videografie. Als eindproduct ontvang je dus een hele galerij vol met nieuwe content die je in kan zetten voor jouw bedrijf. Zo heb je alles wat je nodig hebt, in één dag! Benieuwd wat ik voor jouw kan betekenen? Lees dan gerust verder of vraag meteen een offerte op maat aan. 

Vanaf €775,- excl btw

All in pakket

Thibo

Frouke heeft mijn casting foto's gemaakt. Dit kon in hun eigen studio wat goed verzorgt was. We waren zelf wat aan de vroege kant, maar dat was geen probleem voor Frouke waardoor we al wat eerder konden beginnen. We konden ook lekker wat muziek luisteren tijdens de shoot, waardoor het minder spannend werd. Zeker een aanrader om je foto's door te laten maken.

Gaby

Frouke heeft voor onze website food foto's gemaakt, zowel sfeerfoto's als productfoto's. Ze zijn prachtig geworden en we zijn er ontzettend blij mee. Het contact met Frouke verliep ontzettend goed, ze is professioneel en flexibel. En, we ontvingen de foto's snel. Bij een volgende shoot zal ik Frouke weer bellen!

Marlot

Frouke is een super fijne fotografe! Ze weet je op je gemak te stellen, begeleid je met poses en schiet spontane foto’s. Ze heeft al regelmatig foto’s voor mijn bedrijf gemaakt en ik ben altijd blij met het resultaat! Kijk nu al uit naar de volgende shoot!

Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bedankt!

Yes, je wilt een shoot boeken! Stuur me al jouw wensen door via onderstaand contactformulier en we hebben snel contact!

Boek jouw shoot