Favorieten

Portfolio

bekijk galerij

Weddings

bekijk galerij

Beachbabes

bekijk galerij

Loveshoot

Benieuwd naar mijn eerdere werk? Klik op een afbeelding hieronder om de galerij te bekijken!

Photographer for the adventurers and the wildly in love..

bekijk mijn blog

Op mijn blog vind je het verhaal van diverse leuke stellen die ik mocht fotograferen voor hun bruiloft of als koppel fotoshoot. Klik op onderstaande link om naar deze pagina te gaan!

Wil je meer zien?Bekijk dan mijn blog!

>

Lotte & Jim

We hebben onlangs een fotoshoot in de studio gedaan, en we zijn ontzettend blij met het resultaat! Frouke is lief, professioneel en stelde ons goed op ons gemak. Deze zomer is ze videograaf op onze bruiloft en we hebben er het volste vertrouwen in dat dit een prachtige film gaat worden. We zouden haar aan iedereen aanraden!

Raniell & Richard

Prachtige foto's van Frouke ontvangen bij een couple shoot. Dit zijn foto's waar wij de rest van ons leven blij mee zullen zijn. Echt een aanrader!

Merlijn & Niek

We zijn echt zó blij met de prachtige foto's! Kiezen was moeilijk, bijna alle foto's waren precies wat wij zochten. Frouke is super fijn om mee te werken, we voelden ons op ons gemak en dat resulteerde in hele mooie, ontspannen foto's. Echt een aanrader!

Wil je graag wat meer weten over mij, mijn werkwijze of de mogelijkheden om mij te boeken als fotograaf of videograaf? Stuur mij dan gerust een bericht voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ps. boek je een bruiloftvideograaf of fotograaf via mijn contactformulier? Dan krijg je 20% korting op een koppelshoot samen met jouw partner.

Ook jouw liefdesavontuur laten vastleggen?