Aanbod

shoots & prijzen

Een fotoshoot is niet iets waar je even doorheen moet om mooie foto's te hebben. Het is een leuke ervaring! Lekker veel lachen, praten en spontane foto's maken. 

Mijn pakketten zijn handvaten voor het kiezen van jouw ideale shoot. Laat het gerust weten als je iets anders in gedachte had. 

"It is more important to click with people, then to click with the shutter" 

01
For the wildly in love...

*Wil je een fotoshoot in het buitenland? Laat het even weten, ik ben regelmatig buiten Nederland te vinden.

~ 1  tot 1,5 uur fotografie op locatie of in de studio

~ Alle mooie foto's (minstens 30)

~ Styling advies

~ Binnen drie weken geleverd

~ Mini fotoalbum

~ Reiskosten binnen 10 km vanaf IJmuiden (daarbuiten 0,35/km)

Wat is inclusief?

Vier jullie liefde! Willen jullie wel eens wat anders dan al die vakantieselfies samen? Een keertje echt mooie foto's. Om te delen, af te drukken of gewoon als nieuwe achtergrond voor je telefoon. Jullie relatie is het waard om vast te leggen! En geen zorgen, het is helemaal niet ongemakkelijk. Maar juist heel leuk!

Ook mogelijk voor families.

€245,- 

For the lovers..

02
You deserve it!

~ 1,5 - 2 uur fotografie op locatie of in de studio

~ Alle mooie foto's (minstens 30)

~ Styling advies

~ Binnen drie weken geleverd

~ Mini fotoalbum

~ Reiskosten binnen 10 km vanaf IJmuiden (daarbuiten 0,35/km)

Wat is inclusief?

Jouw lichaam is prachtig en dat mag gevierd worden! Lijkt het jouw tof om je echt zelfverzekerd te voelen in jouw lichaam? Dan is deze shoot helemaal wat voor jou! Oo voor als je boudoir nog een beetje te spannend vind of als die stijl niet helemaal bij je past. Ik help je graag om je zeker te voelen voor de camera en samen prachtige foto's te maken. De outfits kiezen we samen en jij bent helemaal in control over wat voor een foto's het worden. 

€275,-

Beachbabes

03
Vasthouden aan het moment..

* Boek je binnen 1,5 jaar een tweede shoot met jouw gezin. Dan ontvang je €25,- korting op de volgende shoot.

~ 1 uur fotografie op locatie of in de studio

~ Alle mooie foto's (minstens 20)

~ Styling advies

~ Binnen drie weken geleverd

~ Mini fotoalbum

~ Reiskosten binnen 10 km vanaf IJmuiden (daarbuiten 0,35/km)

Wat is inclusief?

Wauw, er groeit een nieuw wondertje in jouw buik. Dat moment is ontzettend bijzonder en zeker één om te koesteren. Reden genoeg om een fotoshoot te boeken. Om later op terug te kijken en samen weer te genieten van deze periode. Wil je een zwangerschapsshoot plannen, wees er dan op tijd bij. Dan kunnen we de shoot in de juiste periode plannen, waarop jouw buik het mooiste zichtbaar is. 

€225,-

Pregnancy

Alisha

Ik ben echt Mega(!) blij met de foto's die ze gemaakt heeft!
Echt prachtig! Ze heeft er echt oog voor, en heeft daardoor heel snel de perfecte foto.
Ook is het heel fijn dat ik veel mocht meekijken naar wat ze maakt.
Zelf is ze erg professioneel, maar ook lief en vriendelijk. Ik voelde mij meteen op mijn gemak bij haar.
Ik zou dit zeker nog een keer bij haar doen, en raad het zeker iedereen aan!

Lia & Riky

My boyfriend and I really enjoyed doing the photo shoot with her. She made us feel very comfortable and we laughed a lot. Not to mention the result, which was FANTASTIC. She took such beautiful and tender pictures of us, and we are so happy and grateful to have found her. I recommend her to everyone.

Merlijn

We zijn echt zó blij met de prachtige foto's! Kiezen was moeilijk, bijna alle foto's waren precies wat wij zochten. Frouke is super fijn om mee te werken, we voelden ons op ons gemak en dat resulteerde in hele mooie, ontspannen foto's. Echt een aanrader!

Ook ontvang je een mini album van mij. Vooraf krijg je nog een online voorbeeld opgestuurd om deze nog even te checken en een cover kleur uit te kiezen.

05. Foto-album

Ik ga aan de slag met het selecteren en bewerken van de foto's. Binnen 3 weken ontvang je een online galerij met alle mooie foto's.

04. Editing & oplevering

Yes! Het is de dag van de fotoshoot. Eventueel hebben we daarvoor nog contact over het weer. En gaan we er een ontzettend leuke ervaring van maken. 

03. Dag van de shoot

Leuk dat je met mij wilt shooten! We bespreken een datum voor de shoot en vervolgens ontvang je hier nog een bevestiging van en mijn brochure met tips en informatie.

02. De voorbereiding

Op deze pagina vind je alle mogelijkheden voor de fotoshoots. Maar laat het ook gerust weten als je iets anders in gedachte hebt. Vervolgens kan je contact opnemen via het contactformulier

01. Aanvraag shoot

Mijn werkwijze

Wat je kan verwachten

FAQ

neem contact op

Nog vragen na het lezen van deze FAQ?

Fantastisch! Je kan een aanvraag indienen onderaan deze pagina. Vermeld zoveel mogelijk info zoals de soort shoot die je wilt boeken, of je al enkele data in gedachten had, wie er naar de shoot komt, etc. Tot snel!

5. Ik ben klaar om te boeken. Wat nu?

Geen zorgen! De meeste mensen hebben nog nooit een fotoshoot gedaan. Het maakt helemaal niet uit als je het eigenlijk een beetje ongemakkelijk vind. Dit ben ik wel gewend en dat gevoel is snel over!

4. we hebben nog nooit een fotoshoot gedaan, wat nu?

De factuur voor jouw fotoshoot ontvang je een week voorafgaand aan de fotoshoot. Vervolgens moet deze binnen een maand betaald worden.

3. Hoe verloopt de betaling?

Voor gewone shoots raad ik je aan om minstens 2 maanden op voorhand te boeken. Dan weet je zeker dat er plek is. De beste periode voor een zwangerschapsshoot is wanneer je tussen de 30 en 36 weken zwanger bent.

2. Wanneer kan ik het beste boeken?

In principe gaat de shoot gewoon door bij bewolkt weer. Bewolking kan namelijk ook heel mooi zijn. Gaat het echt regenen of stormen, dan plannen we uiteraard een andere dag. 

1. Wat bij slecht weer op de dag van de shoot?

>

Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bedankt!

Yes, je wilt een shoot boeken! Stuur me al jouw wensen door via onderstaand contactformulier en we hebben snel contact!

Boek jouw shoot