wedding

meer informatie

“Ik ben niet alleen de fotograaf op de achtergrond tijdens je bruiloft, maar ook de persoon die je de hele dag met de kleinste dingen helpt. Je uitlegt hoe je de jurk het beste aan kan doen, de takjes er voorzichtig uit haalt en je een zakdoekje toestopt tijdens de ceremonie.”

Mijn fotografie en films zijn ongedwongen, spontaan, natuurlijk en tijdloos. Is dat waar jij naar opzoek bent? Dan ben je op de juiste pagina beland!

"Yes, I do!"

01
For the adventures lovers!

*Dit pakket is uit te bereiden met extra uren, second shooter, videograaf, pre-wedding shoot en een groot album. Vraag hiervoor gerust een offerte of de brochure aan.

~ 6 uur fotografie (extra uren mogelijk voor €150,- per uur)

~ Kennismakingsgesprek

~ Minimaal 300 foto's in online album

~ Korte preview binnen 2 weken

~ Binnen 7 weken geleverd

~ Klein foto album (uitbereiding mogelijk)

~ Reiskosten binnen 25 km vanaf IJmuiden (daarbuiten 0,35/km)

Wat is inclusief?

Jullie gaan trouwen! Gefeliciteerd! Zijn jullie nog op zoek naar een fotograaf om jullie bruiloft op zijn mooist vast te leggen? Dan zijn jullie op de juiste plek. Als fotograaf ben ik zoveel mogelijk onzichtbaar, maar help ik op de momenten dat nodig is. Met al vele bruiloften achter de rug als event manager en fotograaf, weet ik als geen ander hoe een bruiloft verloopt. En dus denk ik ook vooraf graag met jullie mee.

Verder hoeft er niks overnieuw en ga ik niet regisseren. Al help ik jullie natuurlijk wel met het poseren voor de fotoshoot. Maar ook dan mogen jullie vooral veel bewegen en zorgen we ervoor dat de foto's bij jullie passen. Zoals jullie zijn als een koppel. 

De uiteindelijk bewerking van de foto's is warm, met behoud van kleuren. Een mooie middenweg tussen de bruine en natuurgetrouwe bewerking stijl. En daardoor niet afhankelijk van trends. Dit maakt de foto's tijdloos en jullie kleding en bloemen behouden hun natuurlijke kleur. 

Vanaf €1399,-

Bruiloft fotografie

02

~ 6 uur videografie (extra uren mogelijk voor €100,- per uur)

~ Kennismakingsgesprek

~ Korte teaser

~ Videoclip van 6-8 minuten

~ Binnen 7 weken geleverd

~ USB-stick

~ Reiskosten binnen 10 km vanaf IJmuiden (daarbuiten 0,35/km)

Wat is inclusief?

Wanneer je gaat trouwen, wil je jullie bruiloft natuurlijk zo lang mogelijk herinneren en wel op een zo goed mogelijke manier. Foto's zijn hier natuurlijk perfect voor, maar sommige momenten zijn 'live' nog net iets mooier. De prachtige speech van jullie ouders bijvoorbeeld of het moment waarop jullie zoon of dochter de ringen komt brengen. Ook muziek is hierbij erg belangrijk. 

Ik neem maar een beperkt aantal bruiloften per jaar aan wat video betreft. Zo heb ik genoeg tijd voor het bewerken van de video's en kan ik al mijn creativiteit en liefde in de video's kwijt. De uiteindelijke video ontvangen jullie op een mooie handgemaakte houten USB-stick. Een prachtig cadeau om te bewaren. 

VANAF €1450,-

Bruiloft videografie

*Dit pakket is uit te bereiden met extra uren, second shooter, pre-wedding shoot of een fotograaf. Vraag hiervoor gerust een offerte of de brochure aan.

Remco & Alyanne

Absoluut een dikke 5 sterren, onze prachtige dag is alleen maar leuker en mooier gemaakt door Frouke. Creatief, aardig en goed met haar camera. Het filmpje achteraf is prachtig geworden!

Tom & Maehb

We chose Frouke as our wedding photographer! And super happy with her on the day, and how the images came out! Without having ever met us before, she really seemed to understand the type of photos that we wanted. We got a selection of the images already the day after the wedding, which were great to be able to look at, and remaining images just over a week after the wedding!
Would highly recomend!

K & D

Frouke is de videograaf geweest op onze bruiloft. Ze is lief, spontaan en stelde ons gelijk op ons gemak. Ze is professioneel en ze is zo goed in haar werk.
Daarbij was ze ook nog eens hartstikke gezellig!

Na het zien van "onze video" heb ik echt tranen in m'n ogen gehad. Zo mooi! Ze heeft zulke liefdevolle beelden weten vast te leggen. Wij zijn heel blij met de keuze voor Frouke en we zouden haar zeker te weten aanraden!

Lieve Frouke, duizendmaal dank voor de prachtige video!!!

Binnen 2 weken ontvangen jullie een preview van de beelden en binnen 7 weken het eindresultaat. Ook ontvangen jullie nog een foto-album.

05. Aflevering

Jeej, het is eindelijk zo ver! We gaan er een super mooie dag van maken, waarbij jullie vooral lekker kunnen genieten. Ik zorg voor mooie beelden ;).

04. Jullie bruiloft!

Een week voorafgaand aan de bruiloft stuur ik jullie alvast een factuur voor 20% van de betaling.De rest volgt later. Ook spreken we elkaar die week nog even voor de laatste details.

03. Aanbetaling

Enthousiast? Dan kunnen we gaan plannen! We nemen samen door welk pakket het beste bij jullie past en daarnaast denk ik graag mee met de planning.

02. De voorbereiding

Hebben jullie wellicht interesse? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek! Dit is geheel vrijblijvend. Zo kunnen we even kijken of er een klik is.

01. Kennismaken

Mijn werkwijze

Wat je kan verwachten

indonesië

mAROKKO

italie

spanje

Gaan jullie trouwen in het buitenland? Dan ga ik uiteraard graag met jullie mee! Mijn pakketten blijven hetzelfde, alleen eventuele reis en verblijfkosten komen hierbij. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

Travel bucketlist

FAQ

neem contact op 

Nog vragen na het lezen van deze FAQ?

Fantastisch! Je kan een aanvraag indienen onderaan deze pagina. Vermeld daarbij ook even wanneer jullie bruiloft is, waar jullie gaan trouwen en of jullie opzoek zijn naar een fotograaf of een videograaf. Of beide natuurlijk. 

5. Ik ben klaar om te boeken. Wat nu?

Ja zeker!!! Heel graag zelfs. Stuur mij gerust jullie plan door, dan stel ik een offerte voor jullie op. De kosten voor het aantal uur filmen/fotograferen blijven hetzelfde. Alleen eventuele reis en verblijfkosten komen daarbij. 

4. kan je ook naar het buitenland komen?

De prijzen zijn inclusief reiskosten tot 25km buiten IJmuiden. Daarna reken ik €0,35 per kilometer. Ook eventuele parkeerkosten komen hierbij.

3. hoe werkt het met reiskosten?

De foto's en video's worden in een online galerij aangeleverd. Deze galerij kan je makkelijk terug kijken en downloaden. Verder kan je ook aangeven welke foto's je privé wilt houden en vervolgens de galerij doorsturen naar familie of vrienden. 

2. Hoe worden de beelden geleverd?

Bij de pakketen krijg je standaard een klein fotoboek. Wil je deze uitbreiden naar een luxe fotoboek, laat dit dan gerust weten. Dikke aanrader! Want deze boeken zijn prachtig en van goede kwaliteit. 

1. hoe zit het met fotoboeken?

 >

Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bedankt!

Hebben jullie interesse en willen jullie graag kennismaken of wat meer informatie opvragen? Stuur dan gerust een bericht!

let's meet!