Celine & Frans

Bekijk de reacties

Laat een reactie achter

Celine en Frans trouwde op een prachtige warme dag in augustus. We startten de dag bij Duin en Kruidberg voor het aankleden en de first look. Vervolgens gingen we door naar Villa Westend. Hier stonden de gasten al op het bruidspaar te wachten voor een toost.

Vervolgens zijn we even de drukte ontvlucht voor een korte fotoshoot en daarna kwam de hele familie erbij voor de familie foto’s. 

In de avond verzorgde Villa Westend een heerlijk diner. En daarna kwamen er nog meer gasten voor de ceremonie. Deze was tijdens zonsondergang. En daar kan je mij als fotograaf niet blijer mee maken. Want het licht is dan ontzettend mooi. 

Uiteraard kon ik het ook niet laten om het bruidspaar daarna nog even mee te vragen voor een korte fotoshoot met zonsondergang. En daarna kon het feest beginnen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Wil je graag wat meer weten over mij, mijn werkwijze of de mogelijkheden om mij te boeken als fotograaf of videograaf? Neem dan een kijkje op de volgende pagina, met meer informatie over het filmen en fotograferen van bruiloften.

Ook jouw liefdesavontuur laten vastleggen?