Raniëll & Richard

Bekijk de reacties

Laat een reactie achter

Op een ijskoude zaterdag in december ging ik samen met Raniëll en Richard op pad voor een koppel fotoshoot. Het was letterlijk ijskoud, want de paden waren bevroren en er waren mensen aan het schaatsen op de Oosterplas. Maar dat hield ons niet tegen.

Raniëll en Richard hadden zich dik aangekleed en bij een koppel fotoshoot hoef je zeker niet stil te staan. Zo mochten heen een weer lopen, lekker veel knuffelen en natuurlijk heel veel kussen. Want dat hoort nou eenmaal bij een koppel fotoshoot!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Wil je graag wat meer weten over mij, mijn werkwijze of de mogelijkheden om mij te boeken als fotograaf of videograaf? Neem dan een kijkje op de volgende pagina, met meer informatie over het filmen en fotograferen van bruiloften.

Ook jouw liefdesavontuur laten vastleggen?