Rosalyn en Noa

Bekijk de reacties

Laat een reactie achter

Op een zomerse september avond ging ik op pad met Rosalyn en Noa voor een cinematische koppelshoot. We begonnen met shooten in de duinen, waar er een prachtig zonnetje doorbrak tussen het duingras door. En waar er op een gegeven moment een vosje aan kwam lopen, die tussen onze spullen begon te snuffelen.

Na een aantal toffe foto’s in de duinen geschoten te hebben, liepen we het strand op. De zon begon daar al onder te gaan achter de wolken. Maar we wisten nog snel een aantal mooie foto’s te maken.

Rosalyn en Noa waren aangekomen met hun eigen bus. En dus besloten we die ook nog even te laten shinen op de foto. Gezien het al donkerder werd, konden we de koplampen van de bus gebruiken als licht. Super vet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Wil je graag wat meer weten over mij, mijn werkwijze of de mogelijkheden om mij te boeken als fotograaf of videograaf? Neem dan een kijkje op de volgende pagina, met meer informatie over het filmen en fotograferen van bruiloften.

Ook jouw liefdesavontuur laten vastleggen?