Kaya & Wilfred

Bekijk de reacties

Laat een reactie achter

Op 12 mei was de bruiloft van Kaya en Wilfred. Kaya en ik kende elkaar nog van de middelbare school en dat maakte deze bruiloft voor mij extra bijzonder. Na elkaar ongeveer 10 jaar niet gezien te hebben, stuurde zij mij ineens een ontzettend leuk berichtje. “Ik ga trouwen en ik wil jou heel graag als fotograaf”. Daar kon ik natuurlijk niets anders dan “Ja natuurlijk!” op antwoorden.

Voor de bruiloft zagen we elkaar al even bij ‘t Wed in Bloemendaal. Want Kaya en Wilfred hadden ook een koppelshoot bij hun pakket geboekt. Dan konden ze alvast even oefenen. Maar dat was helemaal niet nodig hoor, want ze deden het meteen super goed.

En een paar weken later was het zo ver. De trouwdag! Ik startte bij Wilfred in zijn ouderlijk huis en daarna ging ik door naar de mooie oude boerderij van Kaya en Wilfred zelf. De dag start toch altijd wel een beetje spannend, maar toen ze elkaar zagen was die spanning snel voorbij. We deden een mooie fotoshoot bij Jaarsveld en daarna konden we door naar Willemshoeve. De locatie van de ceremonie, de borrel, het diner en het feest.

De ceremonie was prachtig en daarna werd er nog gezellig na geborreld. En zelfs de klas van Kaya, die lerares is, kwam nog even langs. Na het diner kwamen de avondgasten aan. Waaronder ook een aantal oud klasgenoten van mij natuurlijk, super leuk. De eerste dans was 1 groot feest. En daarna was het voor mij alweer tijd om te gaan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Wil je graag wat meer weten over mij, mijn werkwijze of de mogelijkheden om mij te boeken als fotograaf of videograaf? Neem dan een kijkje op de volgende pagina, met meer informatie over het filmen en fotograferen van bruiloften.

Ook jouw liefdesavontuur laten vastleggen?