Benazir & Michiel

Bekijk de reacties

Laat een reactie achter

Op 8 oktober 2022 mocht ik de bruiloft van Benazir en Michiel vastleggen. Begin van de middag kwam ik aan bij Paviljoen Puur in Diemen. Hier werden de laatste touch ups van Benazir haar make gedaan en kon ik nog even snel haar jurk op de foto zetten. Daarna trok ze haar prachtige jurk aan en was het tijd voor de ceremonie.

Benazir en Michiel zagen elkaar voor het eerst bij de ceremonie en dat is altijd een mooi moment. De rest van de ceremonie was verliep met een lach en een traan. En vervolgens kon de borrel beginnen, met een heerlijke taart.

Voor het diner had Paviljoen Puur de tafels prachtig ingedekt. En vlak voordat het diner begon, nam ik het pas getrouwde bruidspaar nog even snel mee voor een korte zonsondergang fotoshoot.

Tijdens het diner werken nog een aantal mooie speeches gehouden en daarna was het voor mij alweer tijd om te gaan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Wil je graag wat meer weten over mij, mijn werkwijze of de mogelijkheden om mij te boeken als fotograaf of videograaf? Neem dan een kijkje op de volgende pagina, met meer informatie over het filmen en fotograferen van bruiloften.

Ook jouw liefdesavontuur laten vastleggen?