Kavindra & Erwin

Bekijk de reacties

Laat een reactie achter

6 oktober 2022 mocht ik de prachtige bruiloft van Kavindra en Erwin vastleggen. Zij trouwde in bij de Groene Liede in Vijfhuizen. Maar daarvoor gingen wij nog even op pad om foto’s te maken. Kavindra wilde graag foto’s maken met bloemen en Erwin wilde graag een meer industriĆ«le stijl en daardoor kozen zij voor twee locaties. Super leuk natuurlijk!

Eerst gingen we naar Roos en Radijs in Burgerveen. Een super toffe kas en daardoor een ideale binnenlocatie voor bruiloftfotoshoots. Daarna reden wij door naar een gaaf uitzichtpunt in Hoofddorp. Perfect voor de industriĆ«le foto’s die Erwin in gedachte had.

Kavindra en Erwin trouwde in de avond, zo konden al hun avondgasten ook bij de ceremonie zijn. Gelukkig is flitsen voor mij geen probleem, want het was al goed donker. Wel gaf dit een hele gezellig en intieme sfeer aan de ceremonie.

Na de ceremonie hadden ze nog een spetterende sterretjes aankomst op het feest en een eerste dan en kon het feest beginnen! Ik bleef nog een uurtje en daarna zat de dag er voor mij alweer op en werd en nog gezellig door gefeest.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Wil je graag wat meer weten over mij, mijn werkwijze of de mogelijkheden om mij te boeken als fotograaf of videograaf? Neem dan een kijkje op de volgende pagina, met meer informatie over het filmen en fotograferen van bruiloften.

Ook jouw liefdesavontuur laten vastleggen?