Styled Shoot bij de Duikenberg

Bekijk de reacties

Laat een reactie achter

Op 9 maart organiseerde Portfoliobooster een styled shoot bij de Duikenberg in Echteld. De Duikenberg zelf deed de styling en kozen voor een paarse styling, meer veel bloemen. Het gaf meteen een echt lente gevoel. En dit is een style die erg populair gaat worden aankomende zomer.

De modellen waren een prachtig bruidspaar. Die al getrouwd waren, maar het zeker niet erg vonden om zich nog een keer in de trouwkleren te heisen. Net een andere jurk en een ander pak, maar blijft een bijzonder gevoel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Wil je graag wat meer weten over mij, mijn werkwijze of de mogelijkheden om mij te boeken als fotograaf of videograaf? Neem dan een kijkje op de volgende pagina, met meer informatie over het filmen en fotograferen van bruiloften.

Ook jouw liefdesavontuur laten vastleggen?