Mirthe en Rick

Bekijk de reacties

Laat een reactie achter

Op 9 juli 2022 mocht ik de bruiloft van Mirthe en Rick vastleggen bij WestCord Hotel de Veluwe. Ik startte de dag met het fotograferen van het klaarmaken van zowel de bruid als de bruidegom. Beide in het hotel zelf, dus ik hoefde niet ver te reizen. Er werd nog even met champagne geproost en daarna hadden we een mooie first look. Mirthe stond al klaar en Rick kwam met een grote glimlach op zijn gezicht aangelopen. Voor zijn mooie bruid en alle familie en vrienden die hem stonden op te wachten.

Daarna was het tijd voor de ceremonie, intiem met een hoop gelach. Na de ceremonie was de druk er helemaal af. Ook al was er eigenlijk helemaal niet zo veel spanning. Mirthe en Rick hielden het relax en gezellig met een leuke groep familie en vrienden.

Tijdens de borrel gingen we nog even de Veluwe in voor een korte fotoshoot en maakte de videograaf een aantal drone beelden. Daarna was het al snel tijd voor het diner en daarna het feest! Met een toffe band. Zelf bleef ik nog ongeveer een uur en daarna was het alweer tijd om te gaan. En ging het feest nog gezellig door.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Wil je graag wat meer weten over mij, mijn werkwijze of de mogelijkheden om mij te boeken als fotograaf of videograaf? Neem dan een kijkje op de volgende pagina, met meer informatie over het filmen en fotograferen van bruiloften.

Ook jouw liefdesavontuur laten vastleggen?