Willemijn en Rob

Bekijk de reacties

Laat een reactie achter

Samen met Willemijn en Rob gingen we shooten in de prachtige duinen van Bloemendaal. Er was slecht weer voorspeld, maar we waren een beetje eigenwijs en lieten de shoot gewoon doorgaan. Dat werd beloond, want het zonnetje brak zelfs door! En die harde wind, die gaf juist wel een toffe sfeer. Willemijn en Rob lieten zich niet gek maken en rende enthousiast het duin op en neer. Er werd een hoop gelachen, en gekust, precies zoals een koppelshoot zou moeten zijn!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Wil je graag wat meer weten over mij, mijn werkwijze of de mogelijkheden om mij te boeken als fotograaf of videograaf? Neem dan een kijkje op de volgende pagina, met meer informatie over het filmen en fotograferen van bruiloften.

Ook jouw liefdesavontuur laten vastleggen?