Tom en Maebh

Bekijk de reacties

Laat een reactie achter

Op 10 maart mocht ik de prachtige bruiloft van Tom & Maebh vastleggen. Ze gingen trouwen bij Gestrand in Bloemendaal. Een super mooie locatie in het midden van de duinen. Tom en Maebh hadden een gezellig gezelschap uit zowel Nederland als Ierland mee.

Het weer zat helaas niet helemaal mee. Maar dat hield dit bruidspaar niet tegen. Midden in de sneeuw liepen we de duinen in voor een first look. En daarna mochten we lekker warm naar binnen voor de ceremonie in Gestrand.

Na de ceremonie werd er getoost met een super leuke speech van beide vaders, gevolgd door het aansnijden van de taart. Daarna werd er nog heerlijk gegeten en gedronken. Deden we een indoor sterretjes haag en een mooie eerste dans. Daarna bleef ik nog een uurtje en werd nog tot laat door gedanst.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Wil je graag wat meer weten over mij, mijn werkwijze of de mogelijkheden om mij te boeken als fotograaf of videograaf? Neem dan een kijkje op de volgende pagina, met meer informatie over het filmen en fotograferen van bruiloften.

Ook jouw liefdesavontuur laten vastleggen?